Fangstrapportering

Alle som fisker i Slidrefjorden skal sende inn registeringsskjema for fangsten. For å gjøre dette enkelt for deg kan du klikke på linken i denne meldingen, fylle ut skjemaet og sende dette elektronisk til Fylkesmannen i Oppland, følg anvisning. «Faste» fiskere får også utdelt fangsregisteringsskjema hos fiskeoppsynet. Når du kjøper fiskekort på ett av utsalgsstedene mottar du samtidig fangstregistreringskjemaet du kan benytte. Du kan også be om tilsendt skjema ved å kontakte oss på denne sida. Dersom det passer best for deg, kan du fylle ut skjemaet for hånd og sende dette til Fylkesmannen i Oppland, ferdigutfylt konvolutt følger med når du får utdelt skjema.

Frist for å sende inn fangstrapport er 15. september hvert år. Fangstrapportering er sammen med prøvefiske det viktigste verktøyet vi har for å sørge for en god forvaltning av fiskebestanden!

Det er derfor viktig at du hjelper oss! Opplysningene behandles fortrolig! Alle som sender inn skjema er med i trekningen av gavekort på kr. 500,-.

Fyll ut skjema, og send inn:

Fangstrapporteringsskjema